Traduceri specializate Engleza

Serviciile noastre de traduceri vizează nu numai coerenţa conţinutului, ci şi redarea fidelă a mesajului textului sursa adaptandu-l la particularitățile lingvistice și culturale ale limbii in care se face traducerea.  Un bun traducator trebuie sa redea cu fidelitate mesajul informativ, respectand cu rigurozitate si corectitudine elementele de stil și identitate specifice fiecărui tip de text și de informație.

Avem disponibila o gama variata de traduceri specializate in cele mai diverse domenii, la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate, un lucru esential in acest domeniu.
 
Oferim servicii de traduceri in domenii precum:
 
- juridic - traduceri specializate pentru documente precum procuri notariale, declaratii, corespondente juridice, citatii, texte legislative, hotărâri judecătorești, etc.  Traducerile juridice presupun un grad ridicat de precizie si o cunoastere aprofundata a sistemului juridic corespunzator limbii in care se face traducerea.  Datorita sensibilitatii acestui domeniu, colaboram numai cu traducatorii ce detin capacitatea si cunostintele necesare de a efectua traduceri respectand cu profesionalism exigentele terminologice,in acest domeniu in care un termen ambiguu sau o simpla greseala lasa loc de interpretari.
 
- economic – exemple de traduceri autorizate: acte contabile, polițe de asigurare, contracte comerciale, rapoarte anuale, etc. Documentele economice contin un limbaj specializat, cu termeni, noțiuni si concept specifice ce contin foarte multe cifre. Dar, deoarece si informatiile aditionale sunt pretioase, traducatorii nostri familiarizati cu termenii specifici, asigura calitatea si acuratetea traducerii pentru a reda cu fidelitate informatiile din documentul original in traducerile economice.
 
- financiar - bancar – traduceri specializate pentru documente precum rapoarte de audit, rapoarte financiare lunare/ anuale, scrisori de garantie/informare bancara, extrase de cont,  contracte de leasing/creditare/comerciale, documente financiare, etc. Acest tip de documente contin un limbaj specializat si termeni specifici, ceea ce presupune o terminologie exacta ce necesita specialisti cu experienta pentru a adapta textul la particularitatilelimbii.
 
- comercial – exemple de traduceri comerciale:  contracte de orice tip, rapoarte/declaratii financiare, acte diverse ale societatilor, caziere fiscale, etc. Acest serviciu include si traducerea a diverse documente tipizate, de aceea toate traducerile comerciale necesita traducatori specializati in terminologia utilizata in afaceri, ce pot asigura coerenta traducerii si pot reda sensul corect al informatiei in limba tinta.
 
- medical – traducem articole de specialitate, prezentări de produse farmaceutice, prospecte medicamente, manuale de instructiuni echipamente medicale, etc. Traducerile medicale impun pastrarea unitatii limbajului si a terminologiei specifice in diversele specialitati medicale existente, de aceea gestionarea documentelor si informatiilor din acest domeniu delicat, trebuie fie corelate  de asa maniera incat rezultatul final al traducerii sa atinga standardele de calitate impuse de procesul de traducere, cu pastrarea coerentei si utilizand terminlogia adecvata.
 
- IT – oferim servicii de traduceri specializate pentru site-uri web in diverse domenii, tutorial/meniuri diverse, manuale de asistenta/intretinere /operare produse IT, etc.  Domeniul IT este unul extrem de complex si de prezent in vietile noastre, usurandu-ne munca sau infrumusetandu-ne viata, si deoarece tehnologia avanseaza zilnic, este necesar ca proiectele de traduceri IT sa fie realizate de traducatori cu cunostinte avansate in domeniul software si hardware, ce pot reda cu profesionalism terminologia specifica acestui domeniu inovator.
 
- auto – traduceri acte auto, documente și materiale de marketing, fise de produs, cataloage de prezentare, etc. Respectarea terminologiei specifice și redarea fidela a sensului cu pastrarea particularitatilor lingvistice, sunt esentiale în asigurarea calitatii serviciilor de traducere in domeniul auto, care a fost, si va fi intotdeauna de actualitate.
 
- constructii – asiguram servicii de traduceri pentru documentatie de proiectare, fise/cataloage de produs, legislatie in constructii, etc. Traducerile in constructii necesita traducere specializata deoarece este un domeniu cu terminologii specifice, precizia fiind o calitate esentiala in redarea sensului exact al informatiei in traducere. Datorita gradului ridicat de dificultate, traducatorii nostri pe langa experienta, se folosesc si de glosare/ dictionare tehnice de termeni specifici/memorii de traducere pentru a reda sensul exact al traducerii in limba tinta.
 
- tehnic – servicii de traduceri autorizate pentru manuale de utilizare/operare/intretinere, materiale de prezentare si marketing, certificate de conformitate, etc. Documentele specializate din domeniul traducerilor tehnice sunt caracterizate, de regulă, printr-un grad de dificultate foarte ridicat, de aceea, traducatorii nostri sunt specializati in acest domeniu si efectueaza traduceri pe proiectele dvs. într-un mod profesionist, cu pastrarea consistenţei terminologice asigurand o traducere corecta si coerenta.
 
- literar – oferim servicii calitative de traduceri  fictiune din orice domeniu, carti pentru copii, enciclopedii, reviste, etc. In cazul traducerilor literare pe langa un vocabular vast, talent creativ si imaginatie din partea traducatorului, necesita de asemenea si o atentie deosebita la detalii, pentru a putea reda coerent mesajul operei, pastrand nealterate nuantele de limbaj, detaliile si fluiditatea discursului din textul original.
 
- resurse umane – servicii de traduceri specializate pentru contracte de munca/colaborare/prestari servicii, regulament intern/organizare/functionare, politici de confidentialitate, etc. Deoarece departamentul de resurse umane asigura buna functionare a unei companii, serviciile de traduceri pe resurse umane va sprijina in raspandirea mesajul companiei atat in interior, cat si in exterior, sa gestionati cea mai importanta resursa, angajatii, si de asemenea,  ajuta compania sa evolueze.
 
- traduceri acte diverse – acte auto/stare civila/diplome, contracte comerciale/de munca/prestari servicii. Acest tip de traduceri implica, in general , acte tipizate cu terminologie specializata. De aceea, traducatorii nostri , pe langa cunostintele specializate, au la dispozitie diverse materiale pentru traducerea exacta a termenilor specifici.
 
- traduceri in orice alt domeniu de specialitate care nu se regaseste in lista de mai sus.
 
Pentru o estimare de pret cat mai corecta, putem fi contactati la telefon: 0737 80 99 52, prin e-mail: contact@astraduceri.ro sau puteti solicita o oferta personalizata accesand optiunea "cere oferta" disponibila pe site-ul nostru.