Confidentialitate
Datele solicitate
Conform cerintelor Regulamentului (UE) General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
Site-ul Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro) este operat de societatea SC TRADUNET SRL, cu sediul in Bucureşti Sectorul 6, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/23256/2022.
Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.
Ce date colectam:
Vom colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale: numele si datele de contact (adresa, CNP, serie si numar CI, numarul de telefon, adresa de e-mail), pentru factura si formularul de comanda. Cu toate acestea, putem solicita sau inregistra alte informatii acolo unde este cazul si doar daca este relevant.
Colectam informatii despre dumneavoastra:
Atunci cand ni le furnizati in mod direct:
Datele dvs. personale sunt solicitate pentru a lansa o comanda, atunci cand ne trimiteti cv-uri solicitand angajarea la noi, atunci cand ne trimiteti documente personale (de tipul CI, acte studii, contracte de orice fel, etc.) care contin date cu caracter personal pentru evaluare si trimitere oferta de pret.
De ce avem nevoie de date
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:
  • Pentru prelucrarea cererii de oferta si furnizarea informatiilor asociate;
  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea serviciilor dorite;
  • Pentru emiterea de facturi pentru serviciile furnizate;
  • Pentru a procesa solicitarea dumneavoastră referitoare la colaborarea în cadrul proiectelor de traducere;
  • Pentru a dezvolta colaborare cu traducatorii liber-profesionisti;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind modificari in site, modificare lista de preturi, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.
Ce vom face cu datele
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.
Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor entitati cu care ne aflam in relatii de colaborare (traducatori liber-profesionisti colaboratori – PFA, SRL), dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.
Cat timp pastram datele
Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Traduceri Autorizate Engleza (www.traduceri-autorizate-engleza.ro) prin email la adresa contact@astraduceri.ro, ne puteti solicita stergerea sau anonimizarea datelor.
Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.
Care sunt drepturile dvs.
Avem nevoie de acordul dvs. pentru a utiliza informatiile dvs. personale in scopurile de mai sus si aveti dreptul sa retrageti acest consimtamânt in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa nu mai folosim informatiile dvs. personale sau sa va stergem din lista noastra de clienti in orice moment. Eventualele solicitari ale dumneavoastra vor fi transmise catre adresa contact@astraduceri.ro.
De asemenea, mai aveti urmatoarele drepturi:
10.1. Dreptul de a fi informat - aveti dreptul sa vi se spuna cum vor fi utilizate informatiile dvs. personale. Aceasta politica urmareste sa va ofere o descriere clara si transparenta a modului in care pot fi utilizate informatiile dvs. personale.
10.2. Dreptul de acces - ne puteti scrie pentru a cere confirmarea informatiilor pe care le detinem si pentru a solicita o copie a acestor informatii. Vom procesa cererea dvs. in maxim 30 de zile, cu conditia ca informatiile solicitate sa se inscrie in categoria celor la care aveti acces si doar dupa ce v-am confirmat cu succes identitatea.
10.3. Dreptul de stergere - ne puteti cere sa va stergem informatiile personale din evidentele noastre.
10.4. Dreptul la rectificare - daca credeti ca inregistrarile noastre privind informatiile dvs. personale sunt inexacte, aveti dreptul sa cereti ca aceste inregistrari sa fie actualizate.
10.5. Dreptul de a restrictiona procesarea - aveti dreptul sa cereti ca prelucrarea datelor dvs. personale sa fie restrictionata daca exista motive de ingrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitima a acestora.
10.6. Dreptul la transferabilitatea datelor - va vom pune la dispozitie, in masura ceruta de Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) informatiile dvs. personale obtinute sub consimtamântul dvs. informat, intr-un format care poate fi citit de masina.
In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@astraduceri.ro.
In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@astraduceri.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.